Tjänster

Medicinsk fotvård

På Hud & Fotvård by Sara i Hägersten ligger allt fokus på dina fötter.
Du kan läsa en tidning, chatta, lyssna på musik eller njuta av en kopp kaffe under din behandling.

Medicinsk fotvård börjar med ett avkopplande fotbad. Naglar rengörs, klipps och poleras. Liktornar, förhårdnader, inåtväxande tånaglar, hudsprickor, vårtor behandlas efter behov.
Behandlingen avslutas med en avslappnande fotmassage, allt efter dina individuella behov. Allmänna råd om avlastning, fotövningar och egenvård ges också.

Lackning ingår om man vill, ta med eller köp ett nagellack för 39 kr.

Du kan också boka en fotvård behandling via din friskvårdsbidrag, där bad, skötsel av förhårdnader, nagelklippning, ansning av nagelband och fotmassage.

För mer information och tidsbokning kan ni klicka nedan!

Färgning & plockning av fransar och bryn

Lashlift är en enastående behandling som har tagit skönhetsvärlden med storm genom sin revolutionerande teknik. Denna metod förbättrar dina egna fransar genom att försiktigt lyfta och forma dem från basen. Resultatet är magnifikt – fransarna framstår som längre och fylligare, och dina ögon får en piggare och mer uppmärksam blick. Med Lashlift arbetar vi exklusivt med dina naturliga fransar, vilket gör behandlingen underhållsfri och oerhört bekväm.

Browlift är en populär behandling för att skapa en ny form på dina brynstrån. Genom att använda permanentvätskor formas stråna försiktigt och därefter färgas och stylas brynen för att komplettera den nya formen. Browlift passar perfekt för dig med bryn som pekar åt olika håll, för de som önskar en ny form eller för de som vill njuta av ett fylligare resultat.

Både Lashlift och Browlift är fantastiska alternativ för att framhäva dina naturliga drag.

Vaxning

Jag erbjuder vaxning på ben, rygg, armhålor, nacke. Tar bort oönskad hårväxt på ett effektivt och skonsamt sätt. Tänk på att håret ska växa ut innan behandlingen så att vaxet kan sätta sig i håret. Vaxning är en mycket skonsam och effektiv metod för hårborttagning som ger slät, hårfri hud. Behandlingen bör upprepas regelbundet eftersom återväxt sker inom 3-6 veckor efter behandlingen. Hårväxten blir mjukare och tunnare när du utför regelbunden vaxning. För bästa vaxning resultat bör den idealiska hårlängden vara cirka 7-8 mm.

Undvik att raka dig mellan behandlingarna.